What's New?

Melaka Madani Active Lifestyle Weekend 2023

MELAKA MADANI ACTIVE LIFESTYLE WEEKEND 2023 ini merupakan penganjuran acara dua hari berskala besar anjuran Multiple Fortuna Enterprise dengan Kerjasama Bahagian Promosi Pelancongan Negeri Melaka, Klassik Throttle Dress & Ride, Persatuan Sukan Dan NGO’s dalam menyokong MADANI Malaysia yang membawa konsep
Kemampanan, Kesejahteraan, Daya Cipta, Hormat, Keyakinan dan Ihsan. Lifestyle Event ini menawarkan pelbagai program kebudayaan, kesenian dan kesukanan bertaraf kebangsaan dan antarabangsa. Acara ini mensasarkan sambutan dan penyertaan daripada pelawat-pelawat tempatan dan juga pelancong-pelancong dari luar negara di Melaka Bandaraya Bersejarah. Antara Acara Utama Lifestyle Weekend ini ialah elemen Kekeluargaan Sihat menerusi acara Fun Run dan Pameran Motor Classic oleh Multiple Fortuna Enterprise sekitar Bandaraya Melaka yang akan dimeriahkan dengan pelbagai Kategori seperti Fortuna Night Costume Fun Run, Klassik Throttle 1.0 dan juga Pertandingan Seni Silat sekitar Melaka Bandaraya Bersejarah. Lifestyle Weekend 2023 ini akan diakhiri dengan acara kemuncak pada hari kedua, iaitu Pertandingan Silat Seni Melaka, Convoy dan Pameran Motor Classic yang bertemakan old school.

OUR
EXPERTISE

ABOUT US

Why Choose Us?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top